06-53995993
Klantbeoordeling: 5 - 16 beoordelingen
  • Levering met compacte auto's

  • Zeer ruim assortiment

  • Gewogen hoeveelheden

  • Persoonlijk contact

Teelaarde BRL (losgestort)

Teelaarde BRL (losgestort)

€365,00

Verpakking:

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: ca. 5 werkdagen

LET OP: TEELAARDE BRL (LOSGESTORT) WORDT ALLEEN GELEVERD OP WALCHEREN EN NOORD- EN ZUID BEVELAND, OFWEL DE REGIO IN ZEELAND WAAR GEEN BEZORGKOSTEN WORDEN GEREKEND. 

Woont u elders en wilt u toch losgestort geleverd krijgen dan kunt u contact opnemen met de klantenservice voor een prijsaanbieding.

======

Teelaarde BRL, ook bekend als Compostgrond is de ideale grond om uw tuin mee op te hogen. U heeft meteen een heerlijke grondlaag om in te tuinieren, spitten is verleden tijd. Teelaarde BRL is eveneens uitermate geschikt voor de aanleg van uw gazon.

Eigenschappen: 

Hoogwaardige teelaarde (teelgrond) is een goede basis voor uw beplanting en verbetert de structuur van de bodem. De teelaarde is met zorg samengesteld en bestaat uit schone grond en hoogwaardige compost. De teelaarde is geschikt om planten in te laten groeien.

Kwaliteit:

Teelaarde BRL is nagenoeg vrij van overblijvende onkruiden en van vreemde bestanddelen zoals puin, asvalt, hout, plastic en glas en wordt geproduceerd met BRL 9335-4 keurmerk. Tevens voldoet het product aan de achtergrondwaarde voor schone grond en aan de eisen uit de Standaard RAW 2020, teelgrond toepassingsgebied A1 + B1 + C1. Daarmee is Teelaarde BRL vrij toepasbaar en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen