06-53995993
Klantbeoordeling: 5 - 16 beoordelingen
  • Levering met compacte auto's

  • Zeer ruim assortiment

  • Gewogen hoeveelheden

  • Persoonlijk contact

Moeite met kiezen?

Belangrijk bij de keuze van siergrind, siersplit en sierstenen is dat dit optimaal past in uw omgeving. Bovendien moet het betreffende product geschikt zijn voor uw toepassing. Door onze jarenlange ervaring in de handel van siergrind, siersplit en sierstenen kunnen wij u uitgebreid adviseren welk product het best bij u past. Indien u dit wenst sturen wij u een monster hiervan. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen u graag verder.

Vanzelfsprekend bent u van op zaterdagochtend van harte welkom in onze showroom te Westkapelle, of bel even voor een afspraak. Hier kunt u al onze producten ter plaatse bekijken en ervaren hoe de siergrind of siersplit van uw keuze loopt.

LET OP: Veel leveranciers beschikken niet over een opslagterrein / showroom waar alle producten fysiek te zien zijn en maken ook niet zelf de foto's van de producten die geleverd worden, vaak worden de producten zelfs rechtstreeks door de toeleverancier geleverd. Hierdoor kan  er sprake kan zijn van kleur- en/of maatverschillen ten opzichte van de gepubliceerde foto's. Wij hebben een opslagterrein / showroom en maken zelf alle foto's van de producten die wij bij u leveren!