06-53995993
Klantbeoordeling: 5 - 16 beoordelingen
  • Levering met compacte auto's

  • Zeer ruim assortiment

  • Gewogen hoeveelheden

  • Persoonlijk contact

Retourneren & Klachten

14 Dagen bedenktijd

Wilt u een bestelling ruilen of retourneren? Dat kan als u dit binnen 14 dagen na aankoop aan ons meldt. Hiervoor geldt onderstaand stappenplan.

Stappenplan ruilen of retourneren: 

  1. Meld per e-mail bij onze klantenservice dat u een bestelling wilt ruilen of retourneren.
  2. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw verzoek.
  3. U verstuurt uw bestelling voor uw rekening aan ons retour of, indien u dit wenst, halen wij uw bestelling retour. De hieraan verbonden kosten bedragen €84.70 per bigbag, bij meerdere bigbags geldt een staffeltarief, welke op verzoek u wordt toegestuurd. Het genoemde bedrag brengen wij in mindering op het aankoopbedrag, indien u nog niet heeft betaald dient u dit bedrag vooraf over te maken op ons IBAN-rekeningnummer.
  4. Na ontvangst van uw zending stuurt Siergrindhandel u een ontvangstbevestiging per e-mail.
  5. Het aankoopbedrag wordt binnen 10 werkdagen na ontvangst retour gestort.
  6. Wilt u een ander product ontvangen dan kan dit gecombineerd worden met het door ons ophalen van het te retourneren product, de totale verzendkosten bedragen dan €124.70 (€84.70 +€40).

Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit. Producten die verontreinigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling of retourneren van uw bestelling? Neem dan op met onze klantenservice.

Klachten

Siergrindhandel vindt tevreden klanten erg belangrijk. Heeft u desondanks een slechte ervaring met onze service of ons product, dan horen wij dit graag. Wij verzoeken u hiervan melding te maken bij onze klantenservie. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw klacht.

Als u niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht, dan kunt u zich wenden tot de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk.

 

Lid van Stichting Webshop Keurmerk

Stichting Webshop Keurmerk

Siergrindhandel is lid van Stichting Webshop Keurmerk. Wij onderschrijven daarmee de gedragsregels van Stichting Webshop keurmerk. In deze gedragsregels wordt verwezen naar relevante Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en richtlijnen. De gedragsregels verwijzen ten slotte naar bindende algemene voorwaarden en adequate geschillenbeslechting.