06-53995993
Klantbeoordeling: 5 - 16 beoordelingen
  • Levering met compacte auto's

  • Zeer ruim assortiment

  • Gewogen hoeveelheden

  • Persoonlijk contact

Bomengrond BRL (losgestort)

Bomengrond BRL (losgestort)

€375,00

Verpakking:

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: ca. 5 werkdagen

LET OP: BOMENGROND BRL (LOSGESTORT) WORDT ALLEEN GELEVERD OP WALCHEREN EN NOORD- EN ZUID BEVELAND, OFWEL DE REGIO IN ZEELAND WAAR GEEN BEZORGKOSTEN WORDEN GEREKEND. 

Woont u elders en wilt u toch losgestort geleverd krijgen dan kunt u contact opnemen met de klantenservice voor een prijsaanbieding.

======

Eigenschappen

Bomengrond BRL biedt een goede basis voor het planten en groeien van bomen. Een stabiele verankering en gezonde wortelgroei zijn het resultaat bij het toepassen van bomengrond. Bomengrond bevat belangrijke voedingsstoffen voor uw boom en brengt balans in de bodem door de goede structuur. Dit product is ideaal voor het planten van bomen in open grond, maar bomengrond kan ook uitstekend gebruikt worden om de tuin te egaliseren en aan te vullen.

Kwaliteit

Bomengrond BRL is nagenoeg vrij van overblijvende onkruiden en van vreemde bestanddelen zoals puin, asfalt, hout, plastic, ijzer en glas en wordt geproduceerd met BRL 9335-4 keurmerk. Tevens voldoet het product aan de achtergrondwaarde voor schone grond en aan de eisen uit de Standaard RAW 2020. Daarmee is Bomengrond BRL vrij toepasbaar en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen