06-53995993
Klantbeoordeling: 5 - 16 beoordelingen
  • Levering met compacte auto's

  • Zeer ruim assortiment

  • Gewogen hoeveelheden

  • Persoonlijk contact

Ardenner Grijs sierstenen rots 6-12cm/9-15cm (losgestort)

Ardenner Grijs sierstenen rots 6-12cm/9-15cm (losgestort)

€779,00

Zeefmaat:

Verpakking:

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: ca. 5 werkdagen

LET OP BEZORGKOSTEN LOSGESTORT:

- OP WACHEREN EN NOORD- EN ZUID-BEVELAND: GEEN BEZORGKOSTEN

- NEDERLAND: E 40,00 PER VRACHT, MET UITZONDERING VAN GRONINGEN, DRENTHE, FRIESLAND, OVERIJSSEL EN DE WADDENEILANDEN, DEZE LOKATIES ZIJN OP AANVRAAG

- BELGIE: OP AANVRAAG

Woont u elders en wilt u toch losgestort geleverd krijgen dan kunt u contact opnemen met de klantenservice voor een prijsaanbieding.

==========================

Ardenner grijs sierstenen worden gewonnen in de groeves van de Ardennen in Zuid-Belgie. Hier wordt het materiaal met behulp van explosieven uit de rotsen gehaald. De grove brokken worden vervolgens kleiner gemaakt waarna ze worden getransporteerd naar een breek- en zeefinstallatie. Hier ontstaan de Ardenner sierstenen welke wij aan u leveren.

Ardenner grijs is een harde siersteen welke zeer geschikt is voor steenkorven, vijveroevers en tuindecoratie. Door de gunstige prijs-kwaliteitverhouding is dit een veel verkochte siersteen. Dagelijks leveren diverse vrachtauto's rechtstreeks vanaf de groeve. Voor ons is de kleur van Ardenner grijs erg belangrijk. Daarom leveren wij vanaf een en dezelfde groeve om kleurverschillen te voorkomen bij verschillende leveranties, kwaliteit staat bij ons voorop!

 

Steensoort: Kalksteen
Kleur: Grijs
Soortelijk gewicht: 1.5
Oppervlakte: Breuksteen
Formaat: 6-12 CM, 9-15 CM
Hoeveelheid: 5 m3 t/m 21 m3
0 sterren op basis van 0 beoordelingen