• Ardenner Grijs Zwerfkei

Ardenner Grijs Zwerfkei

Formaat: 250kg, ca. 60cm €130,99
Formaat: 500kg, ca. 75cm €256,77
Formaat: 750kg, ca. 100cm €361,98
Formaat: 1000kg, ca. 120cm €446,61
  • Aan verlanglijst toevoegen of Toevoegen om te vergelijken
  • Levertijd: ca. 2 weken

Omschrijving

Ardenner grijs zwerfkeien worden gewonnen in de groeves van de Ardennen in Zuid Belgie. Hier wordt het materiaal met behulp van explosieven uit de rotsen gehaald. De grove brokken worden vervolgens op de afmetingen gesorteerd welke wij aan u leveren.

Ardenner grijs zwerfkeien zijn ideaal als tuinafscheiding, afzetting van parkeerplaatsen of als gedenkteken. Door de gunstige prijs-kwaliteitverhouding is dit een veel verkochte zwerfkei. Voor ons is de kleur van Ardenner grijs erg belangrijk. Daarom leveren wij vanaf een en dezelfde groeve om kleurverschillen te voorkomen bij verschillende leveranties, kwaliteit staat bij ons voorop!

Heeft u slechts tijdelijk een natuurlijke terreinafscheiding of weg-blokkering nodig voor bijvoorbeeld een evenement of verbouwing? Dan kunt u deze zwerfkeien natuurlijk ook huren van ons. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden. Nog niet gewaardeerd : Je beoordeling toevoegen

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Informatie

Naast ardenner grijs zwerfkeien hebben wij nog veel meer siersplit, siergrind, sierstenen en zwerfkeien in ons assortiment, voor ieder wat wils, doorzoek onze webshop en neem eventueel contact met ons op voor een persoonlijk advies.


Levering met compacte auto's

Zeer ruim assortiment

Gewogen hoeveelheden

Persoonlijk contact

Design by Crivex | Powered by Lightspeed