• Splitplaat wit of zwart (incl. antiworteldoek)

Splitplaat wit of zwart (incl. antiworteldoek)

Wit €12,50
Zwart €12,50
  • Aan verlanglijst toevoegen of Toevoegen om te vergelijken
  • Levertijd: ca. 5 werkdagen

Omschrijving

Splitplaat laat uw siergrind en siersplit aanvoelen als bestrating.

 

Technische specificaties:

  • Afmetingen: 120 x 80 x 2,5 cm
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Belastbaarheid: Max.500 ton/m2 gevuld
  • Koppelsysteem: 2 voudig
  • Recyclebaar: Ja
  • Antiworteldoek: Ja

De nieuwste ontwikkeling bij de aanleg van siergrind- en siersplitverharding is de toepassing van splitplaat. Door de splitplaat voelt de siergrind en siersplit aan als bestrating. De kamerstructuur zorgt ervoor dat de siergrind of siersplit vast komt te liggen waardoor deze niet wegrolt wanneer u erover fietst of loopt. Bovendien bent u milieubewust bezig omdat u het toch al sterk belaste rioleringsnetwerk ontlast.

Toepassen van splitplaat:

Ontgraaf de grond voor het aanbrengen van de fundering. Breng een funderingslaag aan met voldoende draagkracht voor de beoogde toepassing (voor personenauto’s volstaat meestal een laagdikte van 30 cm gebroken puin). Funderingslaag goed verdichten met een trilplaat. Breng een stellaag aan van circa 5 cm straatzand en tril deze goed aan met een trilplaat. Breng antiworteldoek aan voor scheiding van de stellaag en de splitplaten. Breng de splitplaten aan en vul deze tot een overhoogte van 1 cm met siergrind of siersplit. De maximale korrelgrootte van de siergrind of siersplit mag niet groter zijn dan 22 mm.

 

LET OP: Dit product wordt alleen geleverd in combinatie met bigbag(s) siergrind, siersplit, zand etcetera! Bijv.: bigbag 1500kg/max. 20m2 splitplaat, bigbag 750kg/max 10m2 splitplaat, bigbag 500kg/max. 7m2 splitplaat, bigbag 250kg/max. 3m2 splitplaat.Lengte: 120cm
Breedte: 80cm
Hoogte: 2,5cm
Belastbaarheid: Max. 500 ton/m2 gevuld


Reviews

5/5

Laurens Geplaatst op 17 April 2020 at 20:23

Siergrindhandels Emmie adviseerde ons splitplaat te leggen onder de Icy Blue siersplit. Dat was een goed idee want nu rijden we probleemloos met onze fietsen over de split. Ook na langere tijd blijft het er zonder sporen bij liggen.
We zijn erg tevreden.
Laurens, Breda

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen

Informatie

Naast deze witte en zwarte SPLITPLAAT mét worteldoek heeft SIERGRINDHANDEL.NL ook nog witte en zwarte splitplaten zonder worteldoek (voor een zwaardere belasting) in het assortiment, kijk onder het tablad "onderlaag" boven aan deze pagina.


Levering met compacte auto's

Zeer ruim assortiment

Gewogen hoeveelheden

Persoonlijk contact

Design by Crivex | Powered by Lightspeed