06-53995993
Klantbeoordeling: 5 - 16 beoordelingen
  • Levering met compacte auto's

  • Zeer ruim assortiment

  • Gewogen hoeveelheden

  • Persoonlijk contact

Basalt siersplit (losgestort)

Basalt siersplit (losgestort)

€899,00

Formaat:

Verpakking:

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: ca. 5 werkdagen

LET OP BEZORGKOSTEN LOSGESTORT:

- OP WACHEREN EN NOORD- EN ZUID-BEVELAND: GEEN BEZORGKOSTEN

- NEDERLAND: E 40,00 PER VRACHT, MET UITZONDERING VAN GRONINGEN, DRENTHE, FRIESLAND, OVERIJSSEL EN DE WADDENEILANDEN, DEZE LOKATIES ZIJN OP AANVRAAG

- BELGIE: OP AANVRAAG

Woont u elders en wilt u toch losgestort geleverd krijgen dan kunt u contact opnemen met de klantenservice voor een prijsaanbieding.

==========================

Basaltsplit is de donkerste soort split en wordt gewonnen in de groeves van het Eiffengebied in Duitsland. Hier wordt het met behulp van explosieven uit de rotsen gehaald. De grove brokken worden vervolgens kleiner gemaakt waarna ze worden getransporteerd naar een breek en zeefinstallatie. Hier ontstaat de Basaltsplit welke wij aan u leveren.

Basaltsplit is een erg harde vulkanische siersplit welke zeer geschikt is voor de zwaarste belastingen zoals oprijlanen en parkeerplaatsen. Door de gunstige prijs is dit een veel verkochte siersplit. Dagelijks leveren diverse vrachtauto’s rechtstreeks vanaf de groeve.

Voor ons is de kleur van Basaltsplit erg belangrijk. Daarom leveren wij vanaf een en dezelfde groeve om kleurverschillen te voorkomen bij verschillende leveranties, kwaliteit staat bij ons voorop!

Zoekt u een lichtere soort split dan adviseren wij u Ardenner siersplit.

Steensoort: Basalt
Kleur: Zwart
Soortelijk gewicht: 1.6
Oppervlakte: Breuksteen
Formaat: 8-16mm, 16-22mm
Hoeveelheid: 5 m3 t/m 20 m3
0 sterren op basis van 0 beoordelingen